Näyttelytoimikunta

Näyttelytoimikunta

Valtakunnallisesti sekä alueellisesti järjestetään näyttelyitä, joihin voit osallistua mäyräkoirasi kanssa. Koiramme -lehdestä ja Suomen Kennelliiton sivuilta löydät tiedot kaikista tulevista näyttelyistä.

Pöytyän ryhmänäyttely järjestetään seuraavan kerran  vuonna 2021

Näyttelytoimikunta

Mäyräkoirakerholaiset ovat sekä mukana järjestämässä näyttelyitä, että osallistuvat niihin koiriensa kanssa. Virallisten näyttelyiden lisäksi kerho järjestää mätsäreitä.

Toimikunta järjestää myös näyttelyharjoituksia; seuraa ilmoituksia yhdistyksemme Facebookissa. Teoriaa koulutetaan tarvittaessa, esimerkiksi näyttelysääntöjen muuttuessa.

Vapaaehtoisia tarvitaan järjestämään onnistuneita tapahtumia, joten kaikki ovat tervetulleita talkoilemaan! Talkoolaiset perehdytetään tarpeen mukaan tehtäviinsä. Mätsäreiden lisäksi talkoolaisia tarvitaan Pöytyän ryhmänäyttelyyn ja joka toisena vuotena Turun kr elonäyttelyyn ja samoin joka toisena vuotena Turun tammikuun kv-näyttelyyn. Isojen kaksipäiväisten näyttelyiden yhteydessä mäyräkoirakerholaiset talkoilevat sinä päivänä, kun mäykyt eivät ole kehässä eli näyttelyyn voi sekä ilmoittaa koiransa, että itsensä toiselle päivälle talkoilemaan 😊

Kysymykset, ehdotukset, palaute ja talkooilmoittautumiset Jäppisen Sannille s-postilla: sannjapp@hotmail.com

Mätsäritalkoolaisten ilmoittautuminen myös Sannin s-postiin.