Näyttelytoimikunta

Näyttelytoimikunta

Kerhomme kaipaa näyttelytoimikunnalle vetäjää. Mätsärit, näyttelyt sekä näyttelytreenit vaativat järjestyäkseen ihmisen, jolla on langat käsissään. Ole yhteydessä, jos sinulla olisi paloa tähän tehtävään, opastamme ja neuvomme kyllä. Ole yhteydessä pj@tsmk.fi

 

Valtakunnallisesti sekä alueellisesti järjestetään näyttelyitä, joihin voit osallistua mäyräkoirasi kanssa. Koiramme -lehdestä ja Suomen Kennelliiton Tapahtumakalenterista löydät tiedot kaikista tulevista näyttelyistä (Tapahtumakalenteri). Ota välilehti ”Näyttelyt” ja sinne hakuehdot kohdilleen, hae nappulalla järjestelmä tuo hakemasti kriteerit täyttävät näyttelyt ruudulle.

Pöytyän ryhmänäyttely järjestetään seuraavan kerran  vuonna 2023

Näyttelytoimikunta

Mäyräkoirakerholaiset ovat sekä mukana järjestämässä näyttelyitä, että osallistuvat niihin koiriensa kanssa. Virallisten näyttelyiden lisäksi kerho järjestää mätsäreitä.

Toimikunta järjestää myös näyttelyharjoituksia; seuraa ilmoituksia yhdistyksemme Facebookissa. Teoriaa koulutetaan tarvittaessa, esimerkiksi näyttelysääntöjen muuttuessa.

Vapaaehtoisia tarvitaan järjestämään onnistuneita tapahtumia, joten kaikki ovat tervetulleita talkoilemaan! Talkoolaiset perehdytetään tarpeen mukaan tehtäviinsä. Mätsäreiden lisäksi talkoolaisia tarvitaan Pöytyän ryhmänäyttelyyn ja joka toisena vuotena Turun kr elonäyttelyyn ja samoin joka toisena vuotena Turun tammikuun kv-näyttelyyn. Osallistuminen yhteisiin tapahtumiin on mukavaa, eikä vaadita mitään erityistaitoja, tule rohkeasti mukaan!

Kysymykset, ehdotukset, palaute ja talkooilmoittautumiset pj@tsmk.fi

Mätsäritalkoolaisten ilmoittautuminen pj@tsmk.fi