Metsästyskoirien jäljestämiskoe – MEJÄ

MEJÄ

MEJÄ-kokeeseen ilmoittautuminen

Käytä joko Kennelliiton sivuilta löytyvää koeilmoittautumislomaketta tai MEJÄ-koetta varten suunniteltua ilmoittautumislomaketta, jonka löydät MEJÄ-Ylituomarit ry:n kotisivuilta www.meja.fi
MEJÄ-Ylituomarit ry:n kotisivuilta löydät myös ohjeistusta MEJÄ-kokeista ja jälkien tekemisestä sekä keskusteluja aiheesta.

2023 MEJÄ-tapahtumat

TSMK ry:n vuoden 2023 kokeet

Kennelliiton Tapahtumakalenteristä löydät kaikki kokeet ja näyttelyt!

MEJÄ-ilta

Auran Nuuskut järjestää 8.3.2023 Varsinais-Suomen kennelpiirin majalla klo 18 alkaen mejä-illan, mukaan mahtuu myös mäyräkoirakerhon väkeä. Illan tarkoituksena on kertoilla lajista yleisesti ja vapaamuotoista keskustelua lajin parissa. Ilmoittautumiset 1.3.2023 mennessä meja@tsmk.fi.

MEJÄ-jälkientekokurssi keväällä 2023

Varsinais-Suomen kennelpiirin alueella vuosittain järjestettävä MEJÄ-jälkientekokurssi, jossa ensikertalaisille opetetaan MEJÄ-kokeen säännöt ja tapahtumat, annetaan vinkkejä koiran jäljestämiskoulutukseen sekä opastetaan jälkientekoon ja suunnistukseen teoriassa ja käytännössä.

Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä, tänä vuonna teorian osalta järjestämisvuorossa on Auran Nuuskut ry. 

1. koulutuspäivä teoriaosuus Teams-koulutuksena lauantaina 25.3.2023 klo 8.00-16.00.

2. koulutuspäivä käytännön maastoharjoitus. Päivä päätetään myöhemmin.

’Ensimmäisen koulutuspäivän teoriaosuus pidetään etänä Teams-koulutuksena. Kouluttajana MEJÄ-ylituomari Mikko Ahti.

Jokainen kurssille osallistuja vastaa itse siitä, että Microsoft Teams -ohjelmisto on asennettu ja sen käyttö tuttua ennen koulutuksen alkua. Kurssin aikana ei ole käytettävissä teknistä tukea ohjelmisto-ongelmiin eikä kurssin aikana ehditä puuttua niihin. Päivä on tarkoitus pitää tiiviinä, joten huolehdithan tästä etukäteen. Jotta puhuminen olisi sujuvaa, pidäthän oman mikrofonisi kiinni ja ”nostat käden pystyyn” kun haluat puheenvuoron, avaten mikrofonin vasta sitten.

Toinen koulutuspäivä on käytännön maastoharjoituksia ja se pidetään ulkona pienemmässä ryhmässä, jossa mukana vain oman yhdistyksemme jäseniä.  

Ilmoittautumiset 10.3.2023 mennessä meja@tsmk.fi. Ilmoitathan osallistumisen yhteydessä sähköpostisi ja puhelinnumerosi. 

Tiedustelut puhelimitse: Kaija Aaltonen p. 040 5855696

MEJÄ vetäjä

Kaija Aaltonen

meja@tsmk.fi / 040 5855696