Tietoa kerhosta

Tietoa kerhosta

TURUN SEUDUN MÄYRÄKOIRAKERHO, TSMK, PÄHKINÄNKUORESSA

Turun Seudun Mäyräkoirakerho ry:n tarkoituksena on edistää ja tukea mäyräkoirien kasvatusta ja jalostusta niin metsästysominaisuuksien kuin ulkomuodonkin osalta.
Tarkoituksensa saavuttamiseksi kerho järjestää näyttelyitä ja erilaisia metsästyskokeita. Kerho järjestää myös koulutusta ja kursseja sekä erilaisia esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia.
TSMK ry toimii yhteistyössä Suomen Mäyräkoiraliiton ja sen jäsenyhdistysten, Varsinais-Suomen Kennelpiirin ja Suomen Kennelliiton kanssa.

Turun Seudun Mäyräkoirakerho ry:n säännöt

MITEN LIITYN JÄSENEKSI?

Liittyessäsi Suomen Mäyräkoiraliitto ry:n jäseneksi liityt samalla oman asuinpaikkakuntasi jäsenkerhoon. Lisätietoa saat osoitteesta Suomen Mäyräkoiraliitto.

MÄYKKY NEWS

Turun Seudun Mäyräkoirakerho ry:n jäsenlehti MÄYKKY NEWS ilmestyy sen jäsenille neljästi vuodessa. Lähetä tiedot sekä valokuva valioituneesta koirastasi lehden toimitukselle, julkaisemme uutisen ilmaiseksi. Voit halutessasi lähettää myös muuta materiaalia, esim. omakohtaisia kokemuksia, kertomuksia tai mielipiteitä.
Ilmoittele edullisesti lehdessä!
Hyödynnä myös edullista ilmoitusmahdollisuutta, rivi-ilmoitukset kerhon jäsenille maksavat vain 1€/rivi. Kaiken materiaalin voit lähettää osoitteeseen:
Noora Silvennoinen n.silvennoinen@gmail.com