Nosework alkeiskurssi 5x Sunnuntaisin kello 17-18 (22.1, 5.2, 19.2, 5.3, 19.3)

Käytännön kerrat pidetään TSAU ry:n agilityhallin kahviossa ja kerhotiloissa (Yrjöalhontie 2, Lieto).

 

Kurssin hinta on 70€ . Kurssi sisältää noseworkin aloituspaketin, jotta harjoittelu onnistuu myös kotona (maksutiedot saat, kun paikkasi on varmennettu)

 

Ilmoittauminen viimeistään 11.1. sähköpostilla TSMK.Tapahtumat@gmail.com

 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä: nimesi, sähköpostiosoitteesi, koiran nimi, sukupuoli ja ikä. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla kerhon jäsenten mäyräkoirat. 4 nopeinta mahtuu mukaan.

 

Alkeiskurssin tavoitteena on opettaa koira erottelemaan ja etsimään 1-luokan hajua, eukalyptusta. 

 

Koiran tulee pystyä odottamaan vuoroaan autossa.

 

Juoksuiset nartut voivat osallistua juoksupöksyt jalassa. Juoksuiset nartut treenaavat aina viimeisenä.

 

Kurssin kouluttajana toimii Eeva Savola

 

***

 

K9 Nose Work on vuonna 2008 USA:ssa kehitetty harrastuslaji koirille. Alun alkaen tämä nenätyöskentelyharjoitus kehitettiin rescuekoirien aktivointiin, mutta pian huomattiin, miten paljon aktiivinen haisteleminen ja nenän käyttäminen paransivat koirien hyvinvointia ja laji levisi kaikkien koiranomistajien saataville. 

 

Nose Work sopii kaikille koirille ja omistajille, ikään, kokoon ja rotuun katsomatta. Koiran pitää olla terve (ei pysyviä lääkityksiä). Mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Noseworkiä treenataan yksi koirakko kerrallaan, joten harrastus sopii myös koirille, jotka eivät välttämättä pysty toimimaan ryhmässä. Lisää tietoa lajista NoseWork Finland ry:n sivuilta.

 

https://www.nwf.fi/nosework/