MEJÄ-jälkientekokurssi keväällä 2023

Varsinais-Suomen kennelpiirin alueella vuosittain järjestettävä MEJÄ-jälkientekokurssi, jossa ensikertalaisille opetetaan MEJÄ-kokeen säännöt ja tapahtumat, annetaan vinkkejä koiran jäljestämiskoulutukseen sekä opastetaan jälkientekoon ja suunnistukseen teoriassa ja käytännössä.

Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä, tänä vuonna teorian osalta järjestämisvuorossa on Auran Nuuskut ry.

1. koulutuspäivä teoriaosuus Teams-koulutuksena lauantaina 25.3.2023 klo 8.00-16.00.

2. koulutuspäivä käytännön maastoharjoitus. Päivä päätetään myöhemmin.

’Ensimmäisen koulutuspäivän teoriaosuus pidetään etänä Teams-koulutuksena. Kouluttajana MEJÄ-ylituomari Mikko Ahti.

Jokainen kurssille osallistuja vastaa itse siitä, että Microsoft Teams -ohjelmisto on asennettu ja sen käyttö tuttua ennen koulutuksen alkua. Kurssin aikana ei ole käytettävissä teknistä tukea ohjelmisto-ongelmiin eikä kurssin aikana ehditä puuttua niihin. Päivä on tarkoitus pitää tiiviinä, joten huolehdithan tästä etukäteen. Jotta puhuminen olisi sujuvaa, pidäthän oman mikrofonisi kiinni ja ”nostat käden pystyyn” kun haluat puheenvuoron, avaten mikrofonin vasta sitten.

Toinen koulutuspäivä on käytännön maastoharjoituksia ja se pidetään ulkona pienemmässä ryhmässä, jossa mukana vain oman yhdistyksemme jäseniä.

Ilmoittautumiset 10.3.2023 mennessä meja@tsmk.fi. Ilmoitathan osallistumisen yhteydessä sähköpostisi ja puhelinnumerosi.

Tiedustelut puhelimitse: Kaija Aaltonen p. 040 5855696