Varsinais-Suomen kennelpiirin alueella järjestetään vuosittain MEJÄ-jälkientekokurssi, jossa aloittelijoille opetetaan MEJÄ-kokeen säännöt ja tapahtumat, annetaan vinkkejä koiran jäljestämiskoulutukseen sekä opastetaan jälkientekoon ja suunnistukseen sekä teoriassa että käytännössä.

Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä, tänä vuonna järjestämisvuorossa on Lounais-Suomen Spanielikerho ry ja Salon Seudun Noutajien MEJÄ-toimikuntalaiset ovat mukana kouluttajina.

1. koulutuspäivä: teoriaosuus lauantaina 10.4.2021 klo 8-16
2. koulutuspäivä: käytännön maastoharjoituksia, pidetään myöhemmin sovittavana ajankohtana

Koronapandemiasta johtuen ensimmäisen koulutuspäivän teoriaosuus pidetään etänä Teams-koulutuksena. Kouluttajana toimii MEJÄ-ylituomari Mikko Ahti.

Jokainen kurssille osallistuja vastaa itse siitä, että Microsoft Teams -ohjelmisto on asennettu ja sen käyttö tuttua ennen koulutuksen alkua. Kurssin aikana ei ole käytettävissä teknistä tukea ohjelmisto-ongelmiin eikä kurssin aikana ehditä puuttua niihin. Päivä on tarkoitus pitää tiiviinä, joten huolehdithan tästä etukäteen. Jotta puhuminen olisi sujuvaa, pidäthän oman mikrofonisi kiinni ja ”nostat käden pystyyn” kun haluat puheenvuoron, avaten mikrofonin vasta sitten.

Toinen koulutuspäivä on käytännön maastoharjoituksia ja se pidetään maastossa pienemmässä ryhmässä mäykkyjen kanssa. Sovitaan ajankohta myöhemmin!

Ilmoittautuminen 21.3. mennessä sähköpostitse: meja@tsmk.fi.
Tiedustelut: Helinä Pettersson, p. 0400 529 937 tai meja@tsmk.fi.