Koiratanssin tutustumiskurssi TSMK ry:n jäsenille yhteistyössä Turun Murren kanssa!

Koiratanssi on vapaamuotoinen ja monipuolinen laji, jossa koirankoulutustaitojen lisäksi korostuvat erityisesti ohjaajan ja koiran välinen saumaton yhteistyö, luovuus sekä musiikin tulkitseminen. Kurssi alkaa pe 11.9.2020 klo 19 ja jatkuu viitenä peräkkäisenä perjantaina.

Mitä Koiratanssin tutustumiskurssilla oppii?
Koiratanssin tutustumiskurssilla opetellaan eri liikkeitä sekä niiden yhdistämistä liikekokonaisuuksiksi. Lisäksi kurssilla lähdetään suunnittelemaan ja luomaan ensimmäistä omaa koreografiaa. Kurssilla tulee tutuksi molemmat koiratanssin alalajit, freestyle (vapaatanssi) ja HTM (seuraaminen musiikin tahdissa), sekä myös koiratanssikilpailujen säännöt.

Kenelle kurssi sopii?
Koiratanssia voi harrastaa kaiken rotuisten koirien kanssa, ja laji sopii myös kaikille ohjaajille! Koirallasi olisi hyvä olla perustottelevaisuus kunnossa (ts. aiemmin osallistunut jonkinlaiseen ryhmämuotoiseen koulutukseen tai treenaukseen).

Kurssin kouluttajat
Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Anniina Ahonen, Jasmin Kujander tai Annette Wahlberg. Kaikki kouluttajat ovat koiratanssin pätevöityjä koulutusohjaajia (SKL), sekä harrastavat ja kilpailevat itse lajissa koiriensa kanssa.

Muuta?
Kurssi järjestetään Turun Murren tiloissa Kakontie 4, Lieto (Tuulissuo). Kurssille mahtuu viisi koirakkoa. Kurssi tarjotaan yhdistyshintaan 75e (norm. 105e). Ilmoittautumiset 30.8 mennessä Nooralle (email: nhyvatti@gmail.com tai p. 040 584 1460).

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto, talutin sekä runsaasti koiralle mieleisiä makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat myöhemmin sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.