Onko sinun mäyräkoiralla korvat silloin tällöin vain koristeena? Ei hätää, nyt tarjolla pitkästä aikaa arkitottelevaisuuskurssi mäyräkoirille. Voit olla joko tavoitteellisesti jotain lajia harrastava tai arjen työkaluja sopuisaan koiraeloon kaipaava. Kurssin sisältö muokkautuu osallistujien tarpeiden ja lajien mukaan. Kurssi järjestetään kuutena tiistaina 1.2, 8.2, 22.2, 8.3, 22.3 ja 29.3 kello 17-18 TSAU:n hallilla Liedon Tuulissuolla. Kurssille mahtuu 6 koirakkoa. Hinta 50e/koirakko. TSMK ry tukee kurssia maksamalla hallivuokran.

Kouluttajana kurssilla toimii mäyräkoirien monitoiminainen Hanna Taka-Sihvola. Hanna on kisannut menestyksekkäästi rally-tokoa sekä omilla että lainakoirillaan saavutuksinaan mm. 2018 SM-6 sijoitus sekä 2019 SM-8 sijoitus. Suomen rally-toko sääntöjen lisäksi Hanna hallitsee myös PM-säännöt. Hanna on valmistunut koiranomiksi ja kasvattanut lk-mäyräkoiria vuodesta 2011. Omien koiriensa kanssa hän on harrastanut VERIä, MEJÄä, LUTia, LUMEa, VAHIa ja MÄAJta sekä näyttelyitä. Lisäksi hänellä on LUT- ja LUME- ylituomari oikeudet. Hanna on vetänyt erilaisia kursseja useiden vuosien ajan ja hän ymmärtää mäyräkoirien sielunelämää.

Ilmoittautuminen Nooralle (nhyvatti@gmail.com, 040-5841460). Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla kerhon jäsenten mäyräkoirat. Ole nopea, kurssi alkaa pian!